Maintenance CampaignБЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА
И ПРОФИЛАКТИКА

 

Да, правилно сте разбрали!

Ако притежавате Think-машина в гаранция, в периода от 20.03.2018г. до 31.05.2018г. можете да се възползвате от нашето предложение и да получите безплатнa диагностика и профилактика.

 

Често задавани въпроси:

 

Защо е необходима профилактика за Вашата Think-машина?

Нашият дългогодишен опит показва, че всеки лаптоп има нужда от профилактика – почистване от прах и смяна на термопаста. Препоръчителният период е различен и зависи от времето и средатата на експлоатация. Обикновено периода е на всеки 6 месеца до 1 година. След профилактиката значително се подобрява охлаждането и стабилността на машината.

 

Какви са ползите?

Диагностиката ще Ви даде детайлна информация за състоянието на хардуерните компоненти, а профилактиката ще подобри производителността и стабилността на машината.

 

Защо предлагаме безплатна кампания за диагностика и профилактика?

Булмаг АД като оторизиран сервиз на Lenovo Think-branded продукти се стреми към максимална удовлетвореност на клиентите на Леново. На база на нашият натрупан опит сме убедени, че профилактиката ще помогне за по-добрата работоспособност нa Вашия Think продукт.

 

Защо кампанията обхваща само гаранционни Think продукти?

След около 1 година непрекъсната работа почти всеки компютър се нуждае от профилактика. За да можете да използвате безпроблемно вашата Think-машина в гаранционния й период, ние предлгаме безплатна диагностика и профилактика в рамките на текущата кампания.

 

Колко време ще отнеме диагностиката и профилактиката?

Обикновено за диагностика и профилактиката времето е между 10 и 45 мин, в зависимост от модела.

 

Какво е необходимо?

Свържете се с нас по телефон или е-майл, за да резервирате час.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!